Ostoskorisi on tyhjä

Crocs™ Nordic -kumppanuusohjelma


Miten pääsen alkuun?

Lue Crocs™ kumppanuussopimus ja täytä online-hakemus .

Sinulle ilmoitetaan, kun sivustosi on hyväksytty. Arviointijakson aikana vierailemme sivustolla varmistaaksemme, että se soveltuu Crocs™ online-kumppanuusohjelmaan. Kun sivusto hyväksytään, saat yksityiskohtaiset ohjeet tilialueelle kirjautumiseen sekä linkkien valitsemiseen ja sijoittamiseen. Saat valittavaksesi valikoiman eri merkkibannereita, painikkeita ja tekstilinkkejä.

Kun olet sijoittanut linkit sivustollesi, voit aloittaa lisämyynnin tuottamisen. Voit jatkaa ohjelman optimointia ja kasvattaa tulojasi edelleen. Zanox voi vastata lisäkysymyksiin sekä avustaa promootiomahdollisuuksissa ja yleisissä käytännöissä. Voit ottaa meihin yhteyttä myös kirjoittamalla osoitteeseen websales@crocs.fi

REKISTERÖITYMINEN ZANOXILLE

Aloita kirjautumalla Zanox.comiin ja napsauta linkkiä Rekisteröidy . Täytä kaikki yhteystiedot ja verotiedot. Aktivoi tilisi napsauttamalla sähköpostivahvistuksen linkkiä.

MAINOSTILAN LUOMINEN

Valitse mainostila (verkkosivusto tai sähköposti), jota haluat käyttää mainosten esittämiseen ja provision tuottamiseen. Syötä kaikki mainostilaa koskevat tiedot seuraavalla sivulla. Käytä valikkoa “Profiili” mainostilan korjaamiseen tai muokkaamiseen milloin tahansa. Aktivoi tilisi napsauttamalla sähköpostivahvistuksen linkkiä.

CROCS-OHJELMAN HAKU

Napsauta valikkoa ‘ohjelmat’ ja sen jälkeen kohtaa ‘ohjelman haku’. Hae Crocs hakusanalla CROCS. Valitse ohjelma ja napsauta “Sovellukseen”.

HAKU CROCS-OHJELMAAN

Kun olet valinnut CROCS-ohjelman, tilan tarkistus ilmoittaa, täyttääkö ilmoitustilasi kaikki hakuedellytykset. Lue ohjelman ehdot ja rastita niiden valintaruutu. Napsauta “Hae” hakuprosessin päätteeksi.

Crocs tarkistaa hakemuksesi ja ilmoittaa sähköpostitse. Napsauta valikkoa “Ohjelmat” tarkistaaksesi hakemuksen tilan. Kun Crocs on vahvistanut hakemuksesi, voit ladata ohjelman mainokset tältä sivulta. Kun sivustosi’on hyväksytty, sana ‘koodi’ mainosaineiston edessä muuttuu klikattavaksi linkiksi käyttöliittymässä.

Miten Crocs.fi-kumppanuusohjelma toimii?

Crocs™ Online-kumppanuusohjelman avulla voi tuottaa mainostuloja linkittämällä sivustollasi kävijöitä Crocs.fi-sivustolle. Se’on myös erinomainen tapa kohentaa sivustoasi ja tarjota asiakkaillesi lisäarvoa. Zanoxin kautta pääset salasanasuojattuun online-raportointijärjestelmään, joka antaa yksityiskohtaisia tilastotietoja sivustollesi. Sijoittamalla Crocs.fi-bannereita, painikkeita ja syvälinkkejä sivustollesi, uutiskirjeeseesi tai sähköpostiisi, voit ansaita prosenttiosuuden myynnistä, jos käynti Crocs.fi-sivuilla linkkisi kautta johtaa ostoon. Me huolehdimme tilauksen toimituksesta ja asiakaspalvelusta. Lisäksi seuraamme myyntejäsi ja lähetämme kuukausittain ansiosi shekkinä sähköpostitse. Lisäksi Zanox-kustannuspäälliköt analysoivat toimintaasi ja tarjoavat tilinhallintapalvelut.

Miksi liittyä Crocs.fi-kumppaniksi?

Se’on ilmaista, ansaitset’rahaa ja se tuo sivustollesi lisäarvoa ja innostaa kävijöitä palaamaan. Se’on helppoa! Saat provisiotuloja ja Crocs.fi huolehtii tilausten toimittamisesta ja asiakaspalvelusta.

Miten Crocs.fi-kumppanuusohjelma eroaa muista?

Meillä on erinomainen käynnistä ostokseen muuntonopeus. Crocs™-merkin, -tuotelinjan ja -asiakaspalvelun globaali vahvuus on ylivoimainen.

KUKA VOI OSALLISTUA?

Mitkä ovat kriteerit kumppanuudelle?

Mikä tahansa sivusto voi hakea ohjelmaan: suuri tai pieni, kaupallinen tai ei-kaupallinen yhdistys. Crocs.fi pidättää oikeuden hylätä minkä tahansa hakijan, erityisesti, jos sivusto sisältää sopimatonta aineistoa, kuten pornografiaa, sopimatonta kielenkäyttöä tai sisältöä, väkivaltaa tai diskriminointia. Emme hyväksy sivustoja, jotka loukkaavat aineettoman omaisuuden omistusoikeutta. Tämä käsittää Crocs™-tavaramerkkien väärinkäytön. Katso: “Voinko käyttää Crocs-tavaramerkkejä sivustoni mainostamiseen?”

Voinko osallistua, vaikka en ole vielä perustanut sivustoa?

Et. Kumppanuuden korkeimpien standardien säilyttämiseksi on hyvin tärkeää, että voimme nähdä sivustosi sisällön, jotta voimme hyväksyä sen Crocs-online-kumppanuusohjelmaan.

Jos minulla on useampia kuin yksi sivusto, voinko toimia kumppanina niiden kaikkien kautta?

Kyllä. Voit ilmoittaa kunkin omistamasi URL-osoitteen erikseen. Saat eri kumppanuusjäsentunnuksen kutakin ylläpitämääsi sivustoa varten. Saat eri shekin kullekin tilille. Laskentasyistä emme yhdistä useiden eri tilien shekkejä.

Maksaako se?

Ei, se on täysin ILMAINEN. Emme veloita hakumaksua emmekä aseta minimimyyntirajaa. Voi aloittaa ansaitsemisen heti.

MAKSUN SAAMINEN

Kuinka suuri on palkkio?

Provisiomaksut vaihtelevat tulosten mukaan:

  • 0-9 myyntiä kuukaudessa, 6 %

  • 10-19 myyntiä kuukaudessa, 7 %

  • 20+ myyntiä kuukaudessa, 8 %

Milloin ja miten saan maksun?

Provisiopalkkiot maksetaan kuukausittain heti, kun hyväksyt hyvityslaskun tililläsi ennen kunkin kuukauden 10. päivää.

Miten tilauksen jäljitetään ja hyvitetään sivustolleni?

Kun noudatat Crocs.fi-linkkien hakua ja sivustollesi sijoittamista koskevia ohjeita huolellisesti, voimme jäljittää tarkasti, mistä kukin sivustolla kävijä tulee ja kuka tekee ostoksen. Käytämme tähän tarkoitukseen evästeitä. Sivustollasi olevat linkit sisältävät sivuston’s yksilöllisen lähdetunnuksen. Aina kun käyttäjä tulee sivustollemme linkkiesi kautta, hyvitämme asiakkaan tekemän ostoksen sinulle.

Saavatko kumppanit komission toistuvista käynneistä?

Kyllä. Saat provision kaikista myynneistä, jotka ovat tulleet sivustosi kautta 30 päivän ajan ensimmäisestä käynnistä. Tämä käsittää myös vierailut suoraan sivustollamme. Kun rakennat merkkiäsi ja asiakasuskollisuutta, asiakas, joka käyttää linkkiäsi, uusii evästeensä uudelleen 30 päiväksi.

Voinko ottaa tilauksia vastaan sivustollani?

Et. Säännölliset tuotepäivityksemme, myyntiä edistävät hintamuutoksemme ja saatavuuden tarkistaminen ovat osa integroitua ostoympäristöämme. Meidän on isännöitävä tapahtuma, jotta voimme taata tuotteen saatavuuden jäljittämisen, raportoinnin ja ylivoimaisen asiakaspalvelumme. Huolehdimme tilauksesta, asiakaspalvelusta ja hallinnoinnista, jotta voit keskittyä sivustoosi ja liikenteen kehitykseen.

Tarjoatteko online-raportoinnin siitä, kuinka paljon I’m rahaa ansaitsen ja miten linkkini toimivat?

Kyllä. Kun sinut on hyväksytty ohjelmaan, pääset kumppanuusjäsenen seuranta- ja raportointiliittymään Zanox-tililläsi. Voit nähdä ansiosi ja liikenneraportit milloin tahansa. Raporteista näet, miten paljon voit ansaita ja seuraavat lisäksi muita sivuston tehokkuusindikaattoreita, jotka auttavat sinua säätämään osallistumistasi ja maksimoimaan ansiomahdollisuutesi. Saanko provisiota omista ostoksistani? Kyllä. Ansaitset provisiota mistä tahansa ostoksistasi, kun käyt Crocs.fi-sivustolla oman sivustosi kautta’s Crocs Online-kumppanuusohjelman linkki, johon pääset Zanox-käyttöliittymän kautta.

Entä tuotepalautukset?

Jos käyttäjä palauttaa tuotteen saadakseen takaisinmaksun, tai jos luottokorttiveloitukset peruutetaan kiistan tai luottokorttipetoksen vuoksi, tililtäsi veloitetaan kyseisestä ostoksesta saamasi provisio. Jos tuote vaihdetaan uuteen tuotteeseen, tai jos tavarat ovat kadonneet tai vahingoittuneet ja lähetämme asiakkaalle vaihtotuotteen, tämä ei vaikuta provisioosi.

LINKITTÄMINEN CROCS.FI-SIVUSTOLLE

Miten saan Crocs.fi-sivuston linkit?

Se on helppoa, kun olet liittynyt ohjelmaan, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan Crocs Online-kumppanuusohjelmaan Zanoxin kautta. Näillä tunnuksilla voit hakea linkit ja sijoittaa ne muutamassa minuutissa.

Voit hakea mainosmateriaalia napsauttamalla “Ohjelmat” ja “Omat ohjelmat”. Valitse ohjelma, johon hait ja napsauta “Koodi” nähdäksesi kaikki tälle ohjelmalla saatavilla oleva mainosmateriaali.

Valitse seuraavalla sivulla mainos, jonka haluat lisätä sivustollesi ja napsauta jälleen “Koodi.” Uusi sivu avautuu, jolla olevat HTML-koodi (1) ja linkki (2), sinun on kopioitava ja liitettävä sivustollesi tai sähköpostiin.

Mitkä Crocs.fi-sivuston alueet voin linkittää?

Voinko linkittää yksittäiseen tuotteeseen? Tarjoamme monia eri tapoja linkittää Crocs.fi-sivustolle, kuten kotisivulle, luokitussivulle ja yksittäisen tuotteen sivulle linkittäminen. Annamme käyttöösi valikoiman bannereita, painikkeita ja tekstilinkkejä sekä tuotetietojen syötteen kullekin alueelle.

Voinko sijoittaa linkkejä omiin uutiskirjeisiin tai sähköpostiin, joihin on vastaanottajien ennakkosuostumus?

Kyllä. Tämä on erinomainen tapa tarjota erittäin kohdennettua tietoa ja tuotetarjouksia. Näin voit odottaa toteuttavasi paljon aiempaa suurempia muuntonopeuksia, jotka johtavat tulojen kasvamiseen. Suosittelemme luokka- tai tuotekohtaisia linkkejä. Luonnollisesti sinun on noudatettava hyväksyttyjä vastuullisen opt-in-sähköpostin lähettämisen sääntöjä. Pidätämme oikeuden kumppanuuden ja linkkien peruuttamiseen nopeasti tahoilta, jotka syyllistyvät opt-in-sähköpostin vastaanottajiin kohdistuviin väärinkäytöksiin. Emme halua vahingoittaa tuotemerkkimme mainetta toimimalla roskapostin lähettäjien kanssa.

Voinko käyttää Crocs™-tuotemerkkiä sivustoni markkinointiin?

Kumppanit eivät saa käyttää Crocs™-tuotemerkkiä liikenteen luomiseen tai hakukoneen rekisteröintimenetelmiin, mukaan lukien muttei rajoitettuna metatietotagien sisällyttämiseen tai Crocs™-tuotemerkin ostoon hakuterminä. Kumppanuussopimus sisältää listan kiellettyjä tuotemerkkitermejä. Kumppanuuden tarkoituksena on luoda liikennettä Crocs™-sivustolle hyödyntämällä liikennettä, joka syntyy kumppanin’ sivuston kautta sen tavallisten mainosohjelmien, merkkitietoisuuden, arvolupauksen jne. avulla. Crocs™-merkin käyttö liikenteen luomiseen kumppanin’ sivustolle tai liikenteen ohjaaminen toiselle sivustolle on tämän kumppanuusohjelman perustarkoituksen vastaista.

Onko vielä muuta, mikä minun pitäisi tietää?

Sinun on luettava Crocs-kumppanuusohjelman sopimus ja vahvistettava, että olet ymmärtänyt sopimusehdot. Asiakirja sisältää sinun ja Crocs.fi:n välisen sopimuksen kokonaisuudessaan.

TOIMI HETI!

Search Monitoring by BrandVerity
Sivu latautuu...