Crocs Nordic

Crocs Nordic Oy

Crocs Inc. on yhdysvaltalainen muoti-, työ- ja vapaa-ajan -jalkineita suunnitteleva ja valmistava pörssiyhtiö. Crocs Nordic Oy on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva Crocs Incin tytäryhtiö.

Crocs tarjoaa useita innovatiivisia jalkinemalleja eri vuodenaikoihin naisille, miehille ja lapsille. Crocs™-jalkineissa on käytetty Crocsin innovatiivista Croslite™-materiaalia. Croslite™ tuo Crocs-jalkineisiin mukavuuden ja keveyden, joista Crocs™-jalkineet tunnetaan. Crocs™-jalkineita käyttävät saavat tuntea tuon tutun mukavuuden olipa kyse sitten mallistomme ikonimalli Classic, uutuustennari, sandaali, korkokenkä tai saappaat. Crocs on myynyt kymmenvuotisen historiansa aikana yli 200 miljoonaa paria yli 90:ssä maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2011 Crocsin vuositason myynti ylitti miljardin dollarin rajapyykin.

Crocs Nordic Oy on Crocs-konsernin suora tytäryhtiö vastuualueinaan Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Grönlanti, Viro, Latvia ja Liettua sekä Puolan verkkokauppatoiminta. Crocs Nordic Oy vastaa edellä mainituissa maissa Crocs-konserniin kuuluvien tuotemerkkien myynnistä ja markkinoinnista. Crocs Nordic Oy on perustettu vuonna 2006 ja työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä, joista suurin osa työskentelee pääkonttorissa Tampereella sekä Crocs-myymälöissä. Crocs Nordicin pääkonttori sijaitsee Tampereen Sarankulmassa. Jälleenmyyjiä palvelee showroom Tampereen pääkonttorin yhteydessä sekä Helsingin sivukonttorin yhteydessä Helsinki Fashion Housessa. Kuluttaja-asiakkaita palvelevat lukuisat jälleenmyyjät Pohjoismaissa ja Baltiassa, Crocs-myymälät Suomessa sekä Ruotsissa ja nettikaupat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Lähimmän Crocs-myymälän tai jälleenmyyjän löydät täältä.

Seuraa Crocsia Facebookissa www.facebook.com/CrocsSuomi

NASDAQ Crox

Yhteystiedot

Tampere, maahantuonti & showroom

Patamäenkatu 18
33900 Tampere
puh. +358-3-34543400
fax. +358-3-34543454
email: info_fin@crocs.com
www.crocs.fi


Helsinki, markkinointi & showroom

Itälahdenkatu 18 C
00210 Helsinki
Sivu latautuu...