Ostoskorisi on tyhjä

Crocs Nordic

Crocs Nordic Oy

Crocs Inc. on yhdysvaltalainen muoti-, työ- ja vapaa-ajan -jalkineita suunnitteleva ja valmistava pörssiyhtiö. Crocs Nordic Oy on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva Crocs Incin tytäryhtiö.

Crocs tarjoaa useita innovatiivisia jalkinemalleja eri vuodenaikoihin naisille, miehille ja lapsille. Crocs™-jalkineissa on käytetty Crocsin innovatiivista Croslite™-materiaalia. Croslite™ tuo Crocs-jalkineisiin mukavuuden ja keveyden, joista Crocs™-jalkineet tunnetaan. Crocs™-jalkineita käyttävät saavat tuntea tuon tutun mukavuuden olipa kyse sitten mallistomme ikonimalli Classic, uutuustennari, sandaali, korkokenkä tai saappaat. Crocs on myynyt reilun kymmenvuotisen historiansa aikana yli 300 miljoonaa paria yli 90:ssä maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2011 Crocsin vuositason myynti ylitti ensimmäisen kerran miljardin dollarin rajapyykin ja 2013 vuositason myynti oli 1,19 miljardia dollaria.

Crocs Nordic Oy on Crocs-konsernin suora tytäryhtiö vastuualueinaan Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Grönlanti, Viro, Latvia ja Liettua sekä Puolan verkkokauppatoiminta. Crocs Nordic Oy vastaa edellä mainituissa maissa Crocs-konserniin kuuluvien tuotemerkkien myynnistä ja markkinoinnista. Crocs Nordic Oy on perustettu vuonna 2006 ja työllistää tällä hetkellä noin 100 henkilöä, joista suurin osa työskentelee pääkonttorissa Tampereella sekä Crocs-myymälöissä. Crocs Nordicin pääkonttori sijaitsee Tampereen Sarankulmassa. Jälleenmyyjiä palvelee showroom Tampereen pääkonttorin yhteydessä sekä Helsingin sivukonttorin yhteydessä. Kuluttaja-asiakkaita palvelevat lukuisat jälleenmyyjät Pohjoismaissa ja Baltiassa, Crocs-myymälät Suomessa sekä Ruotsissa ja nettikaupat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Lähimmän Crocs-myymälän tai jälleenmyyjän löydät täältä.

Seuraa Crocsia Facebookissa www.facebook.com/CrocsSuomi

NASDAQ Crox

Yhteystiedot

Tampere, maahantuonti & showroom

Patamäenkatu 18
33900 Tampere
puh. +358-3-34543400
fax. +358-3-34543454
email: info_fin@crocs.com
www.crocs.fi


Helsinki, markkinointi & showroom

Itälahdenkatu 18 C
00210 Helsinki
Sivu latautuu...