Ostoskorisi on tyhjä

Palautusohjeet

 • Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen palautuskäytäntömme mukaisesti. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteilla on palautusoikeus, ei vaihto-oikeutta.

  Tuote on palautettava alkuperäisessä kunnossa, tuotelappujen irroittaminen katsotaan ostopäätökseksi. Palautetun tuotteen mukana tulee olla kaikki tuotteen yhteydessä kuluttajalle toimitettu materiaali mm. kenkälaatikko, ripustin ja pakkauspussi.

  Palauttaaksesi tuotteen siirry asiakaspalvelu sivulle, jossa voit täyttää tilausnumerosi ja sukunimesi kohtaan ”Seuraa tilausta ja tai palauta tuotteita”. Tilaustietosi tulevat näkyviin ja voit valita palautettavan tuotteen.

  Näin teet palautuksen:

  1. Kun olet merkinnyt tilaukselta palautettavan tuotteen/tuotteet ja vahvistanut palautuksen, saat sähköpostiisi RMA-palautusnumeron.

  2. Palauta tuotteet lähetyspakkauksessa tai suojaa kenkämateriaaleihin kuuluva laatikko tai pussi. Kirjoita paketin päälle tilausnumerosi ja sähköpostiin lähetetty RMA-numero eli palautusnumero.

  3.
  a) Jos olet saanut tilauksen mukana palautustarran, liimaa tarra paketin päälle. Voit tämän jälkeen palauttaa paketin Postin noutopisteeseen.
  b) Jos sinulla ei ole palautustarraa, kirjoita paketin päälle "Asiakaspalautus/Crocs Nordic". Voit tämän jälkeen palauttaa paketin Postin noutopisteeseen.

  HUOM! Säilytä postista saamasi kuitti palautuksesta, kunnes saat sähköpostiisi ilmoituksen, että olemme käsitelleet palautuksesi. Mikäli palautuksesta ei ole esittää kuittia niin taloudellinen vastuu on lähettäjällä.

  4. Emme käsittele palautuksia ilman RMA-numeroa.

  5. Hyvitys suoritetaan 14 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet alkuperäiset tuotteet takaisin. Hyvitys maksetaan kortille/tilille, jolta tilaus alun perin maksettiin. Mikäli tilaus on maksettu verkkopankilla, tulemme tiedustelemaan palautussummalle tilinumeroa viimeistään palautusta käsitellessä.

  6. Palautettavan paketin tulee olla lähetyksen alkuperäinen pakkaus tai vastata seuraavia vaatimuksia:

  • Maks. paino on 2 kg

  • Maks. pituus on 60 cm

  • Maks. pituus + leveys + korkeus on 90 cm

Sivu latautuu...