Hiiletöntä mukavuutta. Nollapäästöt vuoteen 2030 mennessä.

Pienennämme jokaisen valmistamamme kenkäparin (jo alhaista) hiilijalanjälkeä.

Vihreäitä tuotteita lukemattomissa eri väreissä.

Pieni hiilijalanjälki. 3,94 kg hiilidioksidiekvivalenttia* paria kohden.

Sama Crocs. Puolitamme hiilijalanjäljen vuoteen 2030 mennessä*​.

*Osana laajempia kestävän kehityksen aloitteitamme.

Olemme sitoutuneita saavuttamaan Science Based Targets -aloitteen mukaiset hiilen vähentämistavoitteet ja tekemään oman osamme ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi. Otteemme suunnitteluun, käyttämiimme materiaaleihin ja kenkiemme valmistustapaan on ytimeltään yksinkertainen, ja tämän ansiosta Classic Clog -kengän ympäristöjalanjälki on jo nyt pieni. Aiomme pienentää sitä entisestään.

Classic Clog värissä White.
Classic Clog värissä White.

Classic Clog -kengän hiilijalanjälki.

*Laskelma on saatu Higg.org-sivuston Higg Product Module 1.0 -moduulin avulla. Laskelma tehtiin sisäisesti, sen varmensi kolmas osapuoli ja se kuvaa vaikutuksia kehdosta hautaan.

**50 %:n vähennys osana kaikkia kestävän kehityksen aloitteitamme.

Keskitymme näihin neljään peruspilariin voidaksemme saavuttaa nollapäästöt vuoteen 2030 mennessä.

Kestävät raaka-aineet.

100 % vegaaninen vuoteen 2021 mennessä.

Kun jätimme nahan pois tuotteistamme, meistä tuli 100-prosenttisesti vegaaninen merkki, ja lisäksi olemme alkaneet valmistaa tulevaisuuden kenkää – jo nyt. Kengissämme käytetään uutta biopohjaista Croslite-materiaalia (kenkiemme pääasiallinen materiaali), mutta niiden ilme, tuntu ja ominaisuudet ovat aivan samat kuin vanhoissa tutuissa Crocseissa.

Biopohjaiset ainesosat. Sama ilme, tuntu ja ominaisuudet.

Biopohjainen Croslite on aiempaa kestävämpi raaka-aine, jossa muiden teollisuudenalojen jätteet ja sivutuotteet on muunnettu mukavuudeksi ja jolla on vielä alhaisempi ympäristövaikutus kuin muilla materiaaleilla.

Siirtymisemme biopohjaiseen Crosliteen alkaa tänään. Voit tulla edelleen sellaisena kuin olet – Come As You Are™ – mutta askel kevenee, sillä vuoteen 2030 mennessä hiilijalanjälkemme on 50 % aiempaa pienempi osana laajempia kestävän kehityksen aloitteitamme.

Classic Clog värissä White.

Vähennämme päästömme nollatasolle.

Kun valitset tänään Crocsit, valitset merkin, jolla on jo nyt alhainen hiilijalanjälki. Olemme kuitenkin pienentämässä tätä jalanjälkeä entisestään – tuotteidemme olemuksesta tinkimättä.

Voit tulla edelleen sellaisena kuin olet – Come As You Are™ – ja me teemme töitä päästäksemme nollapäästöihin vuoteen 2030 mennessä ja luodaksemme mukavamman maailmaan.

Resurssien käyttö.

45 % kaikesta Croslite-jätteestä kierrätetään. 45 % kaikesta Croslite-jätteestä kierrätetään.

Vähennämme jätettä ja siirrymme uusiutuvaan energiaan.

Minimoimme jatkossakin tuottamamme jätteen määrän kierrättämällä, ja aiomme siirtyä uusiutuvaan energiaan itse omistamiemme ja vuokrattujen tuotantolaitosten kautta.

Pakkaukset.

Vuonna 2020 kengistämme 85 % myytiin ilman laatikkoa. Vuonna 2020 kengistämme 85 % myytiin ilman laatikkoa. Vuonna 2020 kengistämme 85 % myytiin ilman laatikkoa.

Minimoimme pakkausten ympäristövaikutuksen.

Olemme pyrkineet vähentämään pakkausmateriaalia, ja niinpä valtaosa Crocsin kengistä myydään ilman kenkälaatikkoa. Lisäksi etsimme kestäviä vaihtoehtoja muille pakkausmateriaaleille.

Vanhat Crocsit. Uusi elämä.

Vuonna 2020 pelastimme 90 000 Crocs-paria joutumasta kaatopaikalle. Vuonna 2020 pelastimme 90 000 Crocs-paria joutumasta kaatopaikalle. Vuonna 2020 pelastimme 90 000 Crocs-paria joutumasta kaatopaikalle.

Tavoitteena uusi elämä kengillemme.

Jotta kengät pysyisivät jaloissa eivätkä joutuisi kaatopaikoille, lahjoitamme tuhansia myymättä jääneitä Crocseja tarpeenalaisille eri puolilla maailmaa. Tavoittelemme kiertoihin perustuvaa toimitusketjua ja etsimme myös tapoja antaa Crocseille uuden elämän kuluttajavetoisten lahjoitusten, kierrätyksen ja uudelleenmyyntiohjelmien kautta.