Classic Clog.

Kenkämme ovat valkokankaasi!

Lisää Jibbitz™-kenkäkoruja Crocs-kenkiisi tuodaksesi esiin ainutlaatuisen tyylisi ja luovuutesi! Tunnetuista hahmoista suosittuihin emojeihin ja kirjoitettuihin viesteihin – mitä haluat sanoa? Sano se! Pidätkö avaruusolioista ja yksisarvisista? Näytä se!

Classic Clog.

Jibbitz™-korut ovat koristeita, joita voit lisätä Crocs-kenkiisi. Ne on helppo laittaa paikoilleen ja ottaa pois, joten voit vaihdella tyyliäsi aina halutessasi.

Classic Clog.

On luovuuden aika!

Esittelyssä

Jibbitz™-koruntekijä .

 • Kolmella helpolla vaiheella .

  Valitse, aseta paikoilleen ja luo!

  Luo Jibbitz™-tyylisi vain minuuteissa! Jibbitz™-koruntekijäämme on todella helppo käyttää puhelimellasi, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella. Valitse vain Jibbitz™-korusi kirjoittamalla viestejä tai valitsemalla eri kategorioista. Löydät varmasti paljon koruja, joilla koristaa Crocs-kenkäsi!

 • Aseta Jibbitz™-korusi paikoilleen .

  Seuraa sinisiä pisteitä!

  Kun olet lisännyt kaikki Jibbitz™-suosikkikorusi laatikkoosi, valitse, kummalla jalalla haluat aloittaa. Napauta sitten sinisiä pisteitä asettaaksesi korut paikoilleen ja luo oma ainutlaatuinen tyylisi. Voit myös muokata luomustasi ja lisätä enemmän koruja kirjastosta milloin vain.

 • Siinä kaikki! .

  Arvostele ja jaa!

  Kun olet laittanut paikoilleen kaikki Jibbitz-korusi ja olet tyytyväinen tyyliisi, valitse ”lisää ostoskoriin ja maksa” ostaaksesi kaikki korut, jotka on lisätty Crocs-kenkiisi. Muista jakaa luomuksesi ystäviesi kanssa!

Jibbitz™-koruntekijä .

Luo jotakin upeaa!

Valitse kenkä aloittaaksesi.

Classic Clog.