Nykytila .

Päivitetty viimeksi: 9. kesäkuuta 2020.

Kuinka tämä vaikuttaa Crocs-myymälöihin? 

Voidaksemme varmistaa työntekijöidemme terveyden ja turvallisuuden osa myymälöistämme pysyy edelleen suljettuina. Paikallisten säädösten mukaisesti alamme kuitenkin avata jälleen joitakin toimipisteitämme.

Kuinka tämä vaikuttaa kykyymme käsitellä verkossa tehtyjä tilauksia? 

Tuotteiden käsittelytilamme toimivat edelleen normaalisti, eivätkä käyttämämme kuljetusliikkeet ole ilmoittaneet muutoksista normaaleihin toimitusaikatauluihinsa. 

Kuinka tämä vaikuttaa toimituksiin?

Koska henkilöstöämme on vähennetty ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus pyritään varmistamaan sosiaalisen kanssakäymisen vähentämistoimenpiteillä, toimituksissamme on pieniä viiveitä. Pyrimme kaikin voimin toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Kuinka tämä vaikuttaa asiakaspalveluumme? 

Reagointinopeutemme saattaa olla aiempaa hitaampi, sillä teemme muutoksia asiakaspalvelutiimimme henkilöstöön ja aikatauluihin. Pahoittelemme tämän aiheuttamaa haittaa. 

Viesti toimitusjohtajaltamme.

Liiketoimintamme keskittyy mukavuuteen, ja tavoitteemme on yksinkertainen – auttaa kaikkia tuntemaan olonsa mukavaksi kengissään. Pyrkiessämme suojaamaan työntekijöitämme, asiakkaitamme ja väestön yleistä terveyttä olemme tehneet vaikean päätöksen sulkea väliaikaisesti kaikki yhtiömme omistamat Crocs-vähittäismyymälät ja outlet-myymälämme. Noudatamme kunkin paikallisen alueen viranomaisneuvoja päättäessämme myymälöidemme avaamisesta uudelleen. Monet kumppanimyymälämme Euroopassa ovat myös sulkeneet ovensa noudattaen paikallisia säännöksiä.  

Vaikka myymälämme ovat suljettuja, verkkosivu Crocs.com pysyy avoimena. Varmistaessamme, että kaikki kengät toimitetaan perille turvallisesti, saatat huomata viivästyksiä. Omistautunut asiakaspalvelutiimimme on valmiina (etätyönä) auttamaan sinua mahdollisissa toimitushaasteissa. Pyydämme tässä tilanteessa kärsivällisyyttä. Noudatamme myös WHO:n opastusta, jonka mukaan säännöllinen siivous- ja puhdistustoiminta on tärkein ennaltaehkäisevä toimi, johon voimme ryhtyä. Tuotteiden käsittelylaitoksemme puhdistetaan säännöllisesti, joten voit huoletta ostaa Crocsin suosikkimallejasi jatkossakin. 

Toivotamme sinulle ja läheisillesi mukavuutta päiviin näinä haastavina aikoina. Olen toiveikas sen suhteen, että mukavampia päiviä on edessä päin ja että Crocs saa olla mukana monissa terveissä, onnellisissa hetkissä tulevina viikkoina ja kuukausina. 

Kunnioittavasti 

Andrew Rees, Toimitusjohtaja , Crocs.