Miten Crocsit puhdistetaan

Crocsien puhdistaminen on helppoa, ja siihen riittää muutama perustarvike. Käsittelyn jälkeen kengät näyttävät ja tuntuvat kuin uusilta.

Croslite™-materiaali

Classic Clog -pistokkaille, avosandaaleille ja muille omasta Croslite™-vaahtomuovimateriaalistamme valmistetuille kengille riittää käsinpesu tai täsmäpuhdistus käsin miedolla saippualla ja kylmällä vedellä tai pesu pesukoneen hienopesuohjelmalla.

nahkaiset crocs-kengät

Puhdista nahkaiset Crocs-kengät hellävaraisesti pehmeällä kumisienellä tai hieman kostutetulla liinalla. Hoida kenkiä nahkavoiteella palauttaaksesi niiden kiillon ja suihkuta niihin suojasuihketta, niin ne hylkivät vettä. Jos Crocsit on valmistettu sileäpintaisesta nappanahasta, poista pöly ja lika kostealla liinalla ja levitä sitten pintaan väritöntä kenkävoidetta tai -vahaa puuvillaisella harjalla. Levitä hitaasti pyörivin liikkein. Kiiltonahasta valmistetut Crocsit voi pyyhkiä hellävaraisesti kostealla liinalla tai kiiltonahan erikoispuhdistustuotteella. Vältä voimakkaita kemikaaleja, kuten alkoholia, puhdistusaineita ja nesteitä, sillä ne pilaavat kenkien kiillon ja hohdon. Tavalliset Crocsit, joissa ei ole erikoispintaa, voi puhdistaa hellävaraisesti kostealla liinalla tai harjalla. Levitä vain vahamaista kenkävoidetta ja kiillota kengät pehmeällä harjalla tai puuvillaliinalla, niin ne säilyttävät luonnollisen kiiltonsa.

korko- ja kiilakorkokengät

Puhdista yksittäiset pöly- ja likatahrat synteettisistä materiaaleista valmistetuista kiilakorko- ja korkokengistä kostealla liinalla. Vältä mahdollisuuksien mukaan liuottavia puhdistusaineita, sillä ne voivat pilata pohjan kiinnitysliiman.

mokka tai villa

Puhdista mokasta tai villasta valmistettujen Crocsien päällinen hellävaraisesti pehmeällä teräs- tai muoviharjalla ja suihkuta sitten kenkiin kosteussuojasuihketta. Puhdista fleecestä valmistetut Crocsit miedolla saippualla ja kostealla liinalla tai pese ne pesukoneen hienopesuohjelmalla mahdollisimman viileässä lämpötilassa.

kangaskengät

Puhdista lika, roskat ja tahrat elastisista, joustavista materiaaleista valmistetuista ja kangaskengistä, kuten Santa Cruz -kengistä, miedolla saippualla käyttäen puhdistuksessa kosteaa liinaa tai pehmeää harjaa.

ilmakuivaus

Puhdistuksen jälkeen kaikkien kenkämallien annetaan kuivua luonnollisesti ilman avulla. Altistus äärilämpötiloille tai auringolle, käsittely astianpesukoneessa tai pesukoneessa tai jättäminen kuumaan autoon voivat saada kengät kutistumaan tai vääntymään.