Crocs™ Nordic -kumppanuusohjelma


Miten pääsen alkuun?

Miten Crocs.fi-kumppanuusohjelma toimii?

Crocs™ Online-kumppanuusohjelman avulla voi tuottaa mainostuloja linkittämällä sivustollasi kävijöitä Crocs.fi-sivustolle. Se on myös erinomainen tapa kohentaa sivustoasi ja tarjota asiakkaillesi lisäarvoa. Sijoittamalla Crocs.fi-bannereita ja syvälinkkejä sivustollesi, uutiskirjeeseesi tai sähköpostiisi, voit ansaita prosenttiosuuden myynnistä, jos visiitti Crocs.fi-sivuilla linkkisi kautta johtaa ostoon. Me huolehdimme tilauksen toimituksesta ja asiakaspalvelusta. Lisäksi seuraamme myyntejäsi ja maksamme ansaitsemasi komissiot suoraan tilillesi.
 

Miksi liittyä Crocs.fi-kumppaniksi?

Se on ilmaista, ansaitset rahaa ja se tuo sivustollesi lisäarvoa ja innostaa kävijöitä palaamaan.
Se on helppoa! Saat komissiota myynnistä ja Crocs.fi huolehtii tilausten toimittamisesta ja asiakaspalvelusta.
 

KUKA VOI OSALLISTUA?

Mitkä ovat kriteerit kumppanuudelle?

Mikä tahansa sivusto voi hakea ohjelmaan: suuri tai pieni, kaupallinen tai ei-kaupallinen yhdistys. Crocs.fi pidättää oikeuden hylätä minkä tahansa hakijan, erityisesti, jos sivusto sisältää sopimatonta aineistoa, kuten pornografiaa, sopimatonta kielenkäyttöä tai sisältöä, väkivaltaa tai diskriminointia. Emme hyväksy sivustoja, jotka loukkaavat aineettoman omaisuuden omistusoikeutta. Tämä käsittää Crocs™-tavaramerkkien väärinkäytön. Katso: “Voinko käyttää Crocs-tavaramerkkejä sivustoni mainostamiseen?”
 

Voinko osallistua, vaikka en ole vielä perustanut sivustoa?

Et. Kumppanuuden korkeimpien standardien säilyttämiseksi on hyvin tärkeää, että voimme nähdä sivustosi sisällön, jotta voimme hyväksyä sen Crocs-online-kumppanuusohjelmaan.
 

Jos minulla on useampia kuin yksi sivusto, voinko toimia kumppanina niiden kaikkien kautta?

Kyllä. Voit ilmoittaa kunkin omistamasi URL-osoitteen erikseen. Saat eri kumppanuusjäsentunnuksen kutakin ylläpitämääsi sivustoa varten.
 

Maksaako se?

Ei, se on täysin ILMAINEN. Emme veloita hakumaksua emmekä aseta minimimyyntirajaa. Voi aloittaa ansaitsemisen heti.
 

MAKSUN SAAMINEN

Kuinka suuri on palkkio?

Komissiot vaihtelevat tulosten mukaan:

  • • 0-9 myyntiä kuukaudessa, 6 %
  • • 10-19 myyntiä kuukaudessa, 7 %
  • • 20+ myyntiä kuukaudessa, 8 %
 

Milloin ja miten saan maksun?

Komissiot maksetaan kuukausittain jopa neljä kertaa kuukaudessa oman valintasi mukaan.
 

Miten tilauksen jäljitetään ja hyvitetään sivustolleni?

Kun noudatat Crocs.fi-linkkien hakua ja sivustollesi sijoittamista koskevia ohjeita huolellisesti, voimme jäljittää tarkasti, mistä kukin sivustolla kävijä tulee ja kuka tekee ostoksen. Käytämme tähän tarkoitukseen evästeitä. Sivustollasi olevat linkit sisältävät sivuston yksilöllisen lähdetunnuksen. Aina kun käyttäjä tulee sivustollemme linkkiesi kautta, hyvitämme asiakkaan tekemän ostoksen sinulle.
 

Saavatko kumppanit komission toistuvista käynneistä?

Kyllä. Saat provision kaikista myynneistä, jotka ovat tulleet sivustosi kautta 30 päivän ajan ensimmäisestä käynnistä. Tämä käsittää myös vierailut suoraan sivustollamme. Kun rakennat merkkiäsi ja asiakasuskollisuutta, asiakas, joka käyttää linkkiäsi, uusii evästeensä uudelleen 30 päiväksi.
 

Voinko ottaa tilauksia vastaan sivustollani?

Et. Säännölliset tuotepäivityksemme, myyntiä edistävät hintamuutoksemme ja saatavuuden tarkistaminen ovat osa integroitua ostoympäristöämme. Meidän on isännöitävä tapahtuma, jotta voimme taata tuotteen saatavuuden jäljittämisen, raportoinnin ja ylivoimaisen asiakaspalvelumme. Huolehdimme tilauksesta, asiakaspalvelusta ja hallinnoinnista, jotta voit keskittyä sivustoosi ja liikenteen kehitykseen.
 

Tarjoatteko online-raportoinnin siitä, kuinka paljon rahaa ansaitsen ja miten linkkini toimivat?

Kyllä. Kun sinut on hyväksytty ohjelmaan, pääset kumppanuusjäsenen seuranta- ja raportointiliittymään omalla TradeTracker-tililläsi. Voit nähdä komissiosi ja liikenneraportit milloin tahansa. Raporteista näet, miten paljon voit ansaita.
 

Saanko komissiota omista ostoksistani?

Kyllä. Ansaitset provisiota mistä tahansa ostoksistasi, kun käyt Crocs.fi-sivustolla oman sivustosi kautta Crocs Online-kumppanuusohjelman linkki, johon pääset TradeTrackerin käyttöliittymän kautta.
 

Entä tuotepalautukset?

Jos käyttäjä palauttaa tuotteen saadakseen takaisinmaksun, tai jos luottokorttiveloitukset peruutetaan kiistan tai luottokorttipetoksen vuoksi, komissiota ei makseta näiden ostosten osalta. Jos tuote vaihdetaan uuteen tuotteeseen, tai jos tavarat ovat kadonneet tai vahingoittuneet ja lähetämme asiakkaalle vaihtotuotteen, tämä ei vaikuta provisioosi.
 

LINKITTÄMINEN CROCS.FI-SIVUSTOLLE

Miten saan Crocs.fi-sivuston linkit?

Se on helppoa, kun olet liittynyt ohjelmaan, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan Crocs Online-kumppanuusohjelmaan TradeTrackerin kautta. Näillä tunnuksilla voit hakea linkit ja sijoittaa ne muutamassa minuutissa.

Ole yhteydessä TradeTrackerin henkilökuntaan (yhteystiedot löydät Crocsin kumppanuusohjelmasta TradeTrackerin käyttöliittymästä), he auttavat sinua mielellään mainosmateriaalien lisäämisessä.
 

Mitkä Crocs.fi-sivuston alueet voin linkittää?

Voinko linkittää yksittäiseen tuotteeseen? Tarjoamme monia eri tapoja linkittää Crocs.fi-sivustolle, kuten kotisivulle, luokitussivulle ja yksittäisen tuotteen sivulle linkittäminen. Annamme käyttöösi valikoiman bannereita ja tekstilinkkejä sekä tuotetietojen syötteen kullekin alueelle
 

Voinko sijoittaa linkkejä omiin uutiskirjeisiin tai sähköpostiin, joihin on vastaanottajien ennakkosuostumus?

Kyllä. Tämä on erinomainen tapa tarjota erittäin kohdennettua tietoa ja tuotetarjouksia. Näin voit odottaa toteuttavasi paljon aiempaa suurempia muuntonopeuksia, jotka johtavat tulojen kasvamiseen. Suosittelemme luokka- tai tuotekohtaisia linkkejä. Luonnollisesti sinun on noudatettava hyväksyttyjä vastuullisen opt-in-sähköpostin lähettämisen sääntöjä. Pidätämme oikeuden kumppanuuden ja linkkien peruuttamiseen nopeasti tahoilta, jotka syyllistyvät opt-in-sähköpostin vastaanottajiin kohdistuviin väärinkäytöksiin. Emme halua vahingoittaa tuotemerkkimme mainetta toimimalla roskapostin lähettäjien kanssa.
 

Voinko käyttää Crocs™-tuotemerkkiä sivustoni markkinointiin?

Kumppanit eivät saa käyttää Crocs™-tuotemerkkiä liikenteen luomiseen tai hakukoneen rekisteröintimenetelmiin, mukaan lukien muttei rajoitettuna metatietotagien sisällyttämiseen tai Crocs™-tuotemerkin ostoon hakuterminä. Kumppanuussopimus sisältää listan kiellettyjä tuotemerkkitermejä. Kumppanuuden tarkoituksena on luoda liikennettä Crocs™-sivustolle hyödyntämällä liikennettä, joka syntyy kumppanin’ sivuston kautta sen tavallisten mainosohjelmien, merkkitietoisuuden, arvolupauksen jne. avulla. Crocs™-merkin käyttö liikenteen luomiseen kumppanin’ sivustolle tai liikenteen ohjaaminen toiselle sivustolle on tämän kumppanuusohjelman perustarkoituksen vastaista.