Palautuskäytäntö

Hyväksymme palautukset ja myönnämme täyden hyvityksen seuraavien ehtojen mukaisesti:

  1. Osto tehtiin www.crocs.fi
  2. Tuotteet ovat uuden veroisia.
  3. Tuotteet palautetaan 90 päivän kuluessa toimituspäivästä.Palautusohjeet

Kun olet täyttänyt palautuspyynnön, saat palautusohjeet sisältävän sähköpostin, jossa on linkki palautusetikettiin. Saat tämän sähköpostin tunnin kuluessa. Noudata siinä annettuja ohjeita. Jos et saanut sähköpostia, tarkista ensin roskapostikansiosi ja ota sitten yhteyttä asiakaspalveluun.

Vaihe 1: Anna "tilausnumero" ja "sukunimi" (tilausvahvistuksen mukaisesti)

Emme löytäneet tilausta. Yritä uudelleen.

Vaihe 2: Klikkaa palautusohjeet sisältävän sähköpostin linkkiä palautusetikettiin, tulosta etiketti ja liimaa se näkyvästi ja napakasti palautuspaketin päälle. Vie paketti sitten paikalliseen postiin ja lähetä se palautusetiketin osoitteeseen.

Huomautus:

  • Palautuslähetyskuluja ei korvata.
  • Palautuksen käsittelyyn kuluu 2 viikkoa, minkä jälkeen hyvitys palautetuista tuotteista lähetetään sille luottokortille tai tilille, jota käytettiin tilausta tehdessä.
  • Crocs-vähittäismyymälät eivät hyväksy palautuksia verkko-ostoksista.
  • Voit palauttaa tuotteet useammasta kuin yhdestä tilauksesta samassa paketissa (ja täten maksaa palautuskulut vain kerran). Varmistaaksesi, että käsittelemme kaikki palautetut tuotteet oikein, aseta erillinen palautuspyyntö KUTAKIN tilausta kohti ja liimaa KAIKKI eri palautusetiketit paketin päälle.