Crocsin yhteistyöt

Katso tietoa aikaisemmasta yhteistyöstämme tuotemerkkien ja taiteilijoiden kanssa, ja tutustu erityisiin rajoitetun erän mallistoihimme.

Kiitos, että liityit tilaajaksi!

Tarkkaile tulevia sähköpostipäivityksiä.

Liity tulevien sähköpostien tilaajaksi

Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.

 • Lightning McQueen: Gone in a Flash

  Brand Collaboration .

  Ikoninen Lightning McQueen Classic Clog palasi voittokierrokselle! Nämä Cars-aiheiset kengät ovat yksi kaikkien aikojen suosituimmista malleistamme, ja ne myydään loppuun alta aikayksikön. Astu kadulle näissä halutuissa kengissä, joiden LED-valot loistavat jokaisella askeleella.

  Learn More About Lightning McQueen.

 • Post Malone X Croc Clogs in Black and Pink. Sold Out.

  TUOTEMERKKIYHTEISTYÖ .


  Tyylikkäät Crocsit, joilla on mukava kävellä ja jotka on suunnitellut ranskalainen elektronisen musiikin artisti Vladimir Caucheamar. Emme voi luvata, että ne tekevät sinusta nopeamman, hauskemman, muiden kannalta kiinnostavamman tai yleisesti paremman ihmisen – mutta uskomme on luja.

 • Loppuunmyyty, Pizzaslime classic clog, jossa jibbitz-koruja.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Croc Day 2020 ei olisi se mikä se on ilman hurjaa Classic Clog -versiota, sillä enemmän on enemmän, ja Croc Day ansaitsee jotain isoa.

 • Loppuunmyyty. Crocs x Justin Bieber with drew Classic Clog, jossa Jibbitz™-koruja.

  taiteilijayhteistyö .

  Justin Bieber ja Crocs. Jo oli aikakin… Inspiraatio Classic Clog -kenkään on saatu Bieberin drew house -vaatemerkistä ja sen tunnusväristä, joka on keltainen.

 • Glow-in-the-dark Bad Bunny Classic Clog, jossa hohtavia Jibbitz™-koruja. Loppuunmyyty.

  taiteilijayhteistyö .

  Crocs yhdisti voimansa elinikäisen Crocs-fanin ja latinalaistrapin supertähti Bad Bunnyn kanssa luodakseen yhden odotetuimmista yhteistyöprojekteista, joka on viimeistelty pimeässä hohtavilla Jibbitz™-koruilla.

 • Carrots by Crocs Classic All-Terrain Clog. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Suunnittelija Anwar Carrots haluaa rikkoa perinteisen muotibrändin rajoja ja kokee, että on löytänyt sukulaissielunsa ensimmäisessä yhteistyöprojektissaan Crocsin kanssa.

 • Pleasures Mossy Oak Camo Classic Lined Clog.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Crocs on tehnyt jälleen kerran yhteistyötä Los Angelesista kotoisin olevan pleasures-merkin kanssa luodakseen uuden, rajoitettuna eränä myytävän Classic Clog -version nimeltä Mossy Oak camo printed Classic Lined Clog.

 • Vera Bradley + Crocs Classic Clog värissä Light Blue.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Eloisat kukkakuviot herättävät Crocs at Work™ -mallit eloon tässä toisessa Vera Bradley -yhteistyöprojektissa.

 • Chinatown Market X Crocs Grateful Dead Classic Clog. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Viimeisin yhteistyöprojektimme Chinatown Market -brändin kanssa on aikamoinen trippi. Jibbitz™-koruihin on saatu inspiraatio Grateful Dead -t-paidasta, ja niissä on kuuluisia tanssivia karhuja ja kiipeilyotteita.

 • Crocs Cares -Jibbitz-korupakkaukset, yhteistyössä Chinatown Marketin kanssa.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Crocs Cares ja Chinatown Market yhdistivät voimansa auttaakseen tarvitsevia. 100 %:ia näiden Jibbitz-korupakkausten myynnistä lahjoitetaan Feeding America -järjestölle, minkä kautta lahjoitetaan aterioita sen jäseninä oleviin ruokapankkeihin.

 • Kentucky Fried Chicken® Classic Clog, joissa päällä kanankoipiaiheinen Jibbitz™-koru. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Kentucky Fried Chicken X Crocs -yhteistyössä on kyse 11 salaisesta yrtistä ja mausteesta sekä täydellisestä kullanruskeasta pinnasta. Classic Clogin mukana tulee kolme kanantuoksuista Jibbitz™-korua, jotka näyttävät ja – kyllä vain – myös tuoksuvat paistetuilta kanankoivilta.

 • Luke Combs Slide Loppuunmyyty.

  Taiteilijayhteistyö .

  Kolmas kumppanuutemme Luke Combsin kanssa on ensimmäinen laatuaan. Pilottikenkä on ensimmäinen Classic Crocs Slide -kenkään liittyvä yhteistyöprojekti, ja tämän lisäksi jokaisen parin mukana tulee oikea kitaraplektra, jolla näppäilet koko kesän.

 • Just Love suunnittelijana Ruby Rose Crocs Classic Bae Clog.

  taiteilijayhteistyö .

  Harvat heijastavat “Come as you are” -asennetta paremmin kuin näyttelijä ja malli Ruby Rose. Näissä Crocs Classic Bae Clog -kengissä on marmorointikuvio, joka on jokaisessa kenkäparissa hieman erilainen. Tarjolla on kaikki sateenkaaren värit, ja Pride-erikoisnauhoissa voit näyttäytyä ylpeästi juuri sellaisena kuin olet.

 • Crocs x Yang Mi -yhteistyö.

  taiteilijayhteistyö .

  Yhteistyössä Crocsin globaalin brändilähettilään Yang Min kanssa olemme yhdistäneet Yang Min persoonallisen tyylin kolmenlaisiin Classic Clog -kenkiin kannustaen faneja itsevarmuuteen ja mukavuuteen.

 • Crocs x Beams -yhteistyö.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Toisessa yhteistyöprojektissa Crocs ja japanilainen vaatemerkki beams yhdistivät jälleen voimansa luodakseen kolme kalastusaiheista pistokasta, joissa on solkia, taskuja ja vedenkestäviä materiaaleja. Nyt nappaa!

 • Crocs x Rare Market -yhteistyö.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Crocs yhdisti voimansa eteläkorealaisen Rare Market -brändin kanssa luodakseen tämän Classic Clog -kengän, jossa on kantahihnassa värikäs Rare Market -ketjukoriste. Saatavana valkoisena ja mustana.

 • Liberty London -pistokasmallisto.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Crocs aloitti yhteistyön designer-tavaratalo Liberty Londonin kanssa ja loi tyylikkään malliston Classic Clog -kenkiä ja emalipäällystettyjä Jibbitz™-kenkäkoruja.

 • Madewell-pistokasmallisto. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Classic Clog näyttää hyvältä farkkujen kanssa, joten mikäpä olisikaan parempi yhteistyökumppani kuin farkku- ja vaatebrändi Madewell? Tämä solmuvärjätty erikoiskuosi on kuin raikas tuulahdus, mikä sopii hyvin lähestyvään kevääseen.

 • Peeps x Crocs Classic Clog -mallisto.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Tähän mennessä suloisimmassa yhteistyöprojektissaan Crocs yhdisti voimansa ihastuttavan PEEPS®-makeismerkin kanssa luodakseen pintakuvioidun Classic Clog -pistokkaan, jossa on koristeina pulleita PEEPS®-tipuja esittäviä Jibbitz™-koruja.

 • Post Malone X Crocs Clog. Loppuunmyyty.

  taiteilijayhteistyö .

  Post Malone X Crocs -yhteistyö on täällä taas, ja tuloksena syntyi uusi versio Classic Clog -kengästä. Suunnittelijana Post Malone.

 • Luke Combs Clog. Loppuunmyyty.

  Taiteilijayhteistyö .

  Crocs julkisti uuden Classic Clog -kengän yhteistyössä kantrimusiikkitähti Luke Combsin kanssa. Kenkä on viimeistelty ihan oikealla pullonavaajalla, joka on kiinnitetty oranssiin kantahihnaan.

 • Takashi Murakami Clog. Loppuunmyyty.

  taiteilijayhteistyö .

  Tunnettu taiteilija Takashi Murakami aloitti yhteistyön Crocsin kanssa ja toi valoisan ja värikkään tyylinsä Classic Clog -kenkään. Myydään ainoastaan ComplexCon Long Beach -festareilla.

 • Pizzaslime Croc Day Glow Clog, Ei ole enää saatavilla.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Crocs yhdisti vuoden 2019 Croc Day -päivää varten voimansa jälleen Pizzaslimen kanssa, ja tuloksena oli Classic Clog koristeenaan pimeässä hohtavia #CrocDayIsLit Jibbitz™ -koruja.

 • Ruby Rose Clog.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Rohkeat, angstiset ja 90-luvusta inspiraationsa saavat Ruby Rose X Crocs Classic Clog -pistokkaat ovat todellinen aarre.

 • Yhteistyö Chinatown Marketin kanssa.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Crocs teki yhteistyötä katumuodin tuotemerkin Chinatown Marketin kanssa luodakseen solmuvärjätyt ja Smiley® Classic Clog -pistokkaat, jotka olivat saatavilla ainoastaan Chicagon ComplexCon-tapahtumassa.

 • Vera Bradley Graphic Clog -pistokasmallisto.

  taiteilijayhteistyö

  Matkatavara- ja käsilaukkusuunnittelija Vera Bradley antoi innoitteen ajattomiin, kukka- ja paisley-kuvioisiin pistokkaisiin, ballerinoihin ja avosandaaleihin.

 • Kiks Classic Clog -pistokkaat. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö

  Crocs yhdisti voimansa jalkinealan edelläkävijöiden, kiksin ja SupBron kanssa, mistä syntyi rajoitettuna eränä myytävä kenkälaatikko ja viiden Jibbitz-koristeen pakkaus, joissa oli vanhan liiton graffiteja ja kiksin kuvioita.

 • Barneys Crocs Classic Clog.

  tuotemerkkiyhteistyö

  Ylellinen tavaratalo Barneys New York ja Crocs yhdistivät voimansa ja tuottivat huippumuotisarjan Classic Clog -pistokkaita.

 • Psy X Crocs Classic Clog -pistokkaat.

  taiteilijayhteistyö

  Hiphopin supertähti PSY teki yhteistyötä Crocsin kanssa, ja tuloksena nähtiin ainutlaatuiset Classic Clog -pistokkaat ja Jibbitz™-koristeet. Näitä myytiin ainoastaan Koreassa.

 • Luke Combs Classic Clog -pistokkaat. Loppuunmyyty.

  taiteilijayhteistyö .

  Crocs yhdisti voimansa kantrimusiikin tähden Luke Combsin kanssa, ja tuloksena nähtiin tyylikkäät mutta kotoisat Classic Clog -pistokkaat.

 • Posty Co. Loppuunmyyty.

  taiteilijayhteistyö .

  Palkittu musiikkitaiteilija Post Malone teki yhteistyötä Crocsin kanssa, ja tuloksena nähtiin ainutlaatuiset, rajoitettuna eränä myytävät pistokkaat ja Jibbitz™-koristeet. Näitä myytiin ainoastaan Australiassa.

 • Beams.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Crocs yhdisti voimansa japanilaisen vaatemerkin BEAMSin kanssa ja suunnitteli sarjan pistokkaita ja sandaaleja, mukaan lukien Pocket-pistokkaat, joissa oli minikokoiset vyötärölaukut hihnoissa!

  Lue lisää.

 • Kiss.

  rajoitetun erän mallisto .

  Crocs ryhtyi yhteistyöhön KISSin® kanssa juuri ennen bändin historiallista End of the Road -kiertuetta ja suunnitteli rajoitettuna eränä myytävät pistokkaat ja Jibbitz™-koristeet.

 • Vivienne Tam -mallisto. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Huippumuodin suunnittelija Vivienne Tam antoi rohkean innoitteen näihin värikkäisiin, nastoin varustettuihin pistokkaisiin, jotka nähtiin Shanghain muotiviikolla.

 • Yhteistyö Pizza Slimen kanssa. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  ”Nyt kun Crocs on tehnyt menestyksekkäästi yhteistyötä useissa jalkineprojekteissa, se laajentaa tuotantoaan uudelle alueelle käsilaukkuihin.” New York Post .

  Lue lisää.

 • Yhteistyö Lefthandlan kanssa. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  Trendikäs katumuodin tuotemerkki Left Hand LA yhdisti voimansa Crocsin kanssa, ja tuloksena olivat upean tyttömäiset kimaltavat pistokkaat, joissa on upotettuja Jibbitz™-koristeita.

 • Pleasures-mallisto. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  “Ristiriitaisia tunteita herättävä vaahtomuovipistokasbrändi on uhmannut odotuksia työntymällä hitaasti mutta varmasti muodin ja katuvaatteiden areenoille.” Highsnobiety .

  Lue lisää.

 • Yhteistyö Chinatown Marketin kanssa. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  “Vuosi 2019 on ehkä sian vuosi, mutta Kaliforniassa vuosi kuuluu Crocsille.” Hypebeast .

  Lue lisää.

 • Post Malone X Crocs Barbed Wire Clog. Loppuunmyyty.

  Taiteilijayhteistyö .

  “Tämän ei kannata antaa mennä ohi; se myy taatusti aivan niin kuin aiempikin.” The Source .

  Lue lisää.

 • Post Malone X Crocs Dimitri Clog. Loppuunmyyty.

  Taiteilijayhteistyö .

  “Usko tai älä, vuoden tähän mennessä himotuin jalkine on Crocs-kenkä. Tarkemmin sanottuna Post Malonen Crocsit.” Vogue .

 • Yhteistyö Alifen kanssa. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  “Integroiduilla sukilla varustetut Crocsit ovat täällä, ja ne tekevät aamuistasi paljon helpompia.” Bustle .

  Lue lisää.

 • Drew Barrymore -mallisto. Loppuunmyyty.

  rajoitetun erän mallisto .

  ”Yhtiön viimeisin yhteistyö, jossa nähtiin Drew Barrymoren Crocs Color-Block -mallisto, sai meidät uudistamaan käsityksemme Crocsista… ja mikä parasta, hinta on todella edullinen.” Brit + Co. .

  Lue lisää.

 • Yhteistyö Christopher Kanen kanssa. Loppuunmyyty.

  tuotemerkkiyhteistyö .

  “Nykyään solmitaan paljon kumppanuuksia suunnittelijoiden kanssa, joten minulle on erittäin tärkeää, että omat yhteistyöprojektini erottuvat ja merkitsevät jotakin.” Christopher Kane .

  Lue lisää.