Vihreitä tuotteita – lukemattomissa eri väreissä.

sama crocs.
Puolita hiilijalanjälki vuoteen 2030 mennessä.

Osana laajempia kestävän kehityksen aloitteitamme.

Mielestämme kaikkien tulisi tuntea olonsa mukavaksi kengissään.

Siksi olemmekin sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme, tukemaan yhteisöjämme ja luomaan ympäristön, jossa jokainen huomioidaan ja jonka pohjana ovat hyvä hallintotapa, läpinäkyvyys ja vastuullisuus.

  • hiiletöntä mukavuutta

    Pyrimme Net Zero -brändiksi tavoittelemalla kestävyyttä raaka-aineissa, resurssien käytössä, pakkauksissa ja antamalla käytöstä poistetuille tuotteille uuden elämän.

  • mukavuutta yhteisöille

    Crocs Cares -ohjelman kautta lahjoitamme kenkiä, varoja ja vapaaehtoistyötunteja yhteisöille eri puolilla maailmaa ja silloin kun apua tarvitaan.

  • mukavuutta kaikille

    Varmistamme, että me Crocsilla toivotamme tervetulleiksi kaikki ainutlaatuiset ihmiset samalla kun luomme mukavan työpaikan edistyksellisten henkilöstökäytäntöjen avulla.

Hiiletöntä mukavuutta. Hiiletöntä mukavuutta.

Classic Clog -kenkäparin hiilijalanjälki on *2,56 kg hiilidioksidiekvivalenttia, joten sen hiilidioksidipäästöt ovat jo nyt alhaiset moniin muihin ikonisiin jalkinemerkkeihin verrattuna, mutta emme ole tyytyväisiä ennen kuin saavutamme nollatason vuoteen 2030 mennessä.

lisätietoa.

*Laskelma on saatu Higg.org-sivuston Higg Product Module 1.0 -moduulin avulla. Laskelma tehtiin sisäisesti, sen varmensi kolmas osapuoli ja se kuvaa vaikutuksia kehdosta hautaan.

Mukavuutta yhteisöille. Mukavuutta yhteisöille.

Tuemme avun tarpeessa olevia yhteisöjä toimittamalla niille kenkiä, lahjoittamalla varoja ja antamalla vapaaehtoisesti ajastamme sisäisen Crocs Cares -hyväntekeväisyysohjelmamme kautta.

lisätietoa.
Mukavuutta kaikille. Mukavuutta kaikille.

Toivotamme tervetulleeksi jokaisen yksilön ainutlaatuisena omana itsenään ja olemme sitoutuneita luomaan mukavan työpaikan edistyksellisten henkilöstökäytäntöjen avulla.

lisätietoa.